Pobjeda rukometašica Ljubuškog Hum u Živinicama 32:31

Gotovo cijeli susret protekao je u izjednačenoj borbi, a vodstvo od zgoditak ili dva u korist domaćih ili gostujućih rukometašica često se mijenjalo. Najveću razliku Živiničanke su ostvarile u 45.minuti, kad su postigle vodstvo 23:20. Međutim, rukometašice Ljubuškog do 50.minute susreta uspjevaju izjednačiti na 24:24 i 5 minuta prije kraja imaju prednost od dva zgoditka razlike 29:31.Dva uzastopna zgoditka domaćih bila su dovoljna za izjednačenje na 31:31, ali još po jedan napad obje ekipe bolje koriste Ljubušanke i preko Antonije Šimić postižu pobjedonosni zgoditak za minimalnu ali vrijednu pobjedu.

Kod ekipe Ljubuškog istakle su se Katarina Pavlović s 10 zgoditaka, koja je zbog ozljede sredinom drugog dijela utakmice morala napoustiti teren, te Maja Zovak s 7, odnosno Mateja Nosić 6 zgoditaka i vratarka Željana Stojak. Još su zgoditke za Ljubuški postigle: Antonija Šimić 3, Jelena Boto 3, Mirjana Mišetić 2 i Tea Dodig 1.

Idući susret rukometašice Ljubuškog igraju u Ljubuškom protiv lidera na ljestvici Mire iz Prijedora koja je sinoć deklasirala Zrinjski iz Mostara rezultatom 25:18.

Ljubuski-online