Plemići žele novi pomak iduće sezone

Zrinjski-Bosna
Plemići se s 42 boda nalaze na 8. poziciji koju je malo tko očekivao nakon lošeg prvog dijela natjecanja, no u proljetnom dijelu Mostarci su se s pojačanjima razigrali i došli do sredine poretka.

- Zadovoljni smo ostvarenim učinkom u ovoj sezoni. Na početku je bio plan skupiti 40 bodova, ali na kraju je ispalo da nam je za ostanak potreban i koji bod više što smo i ostvarili pobjedom nad Bosnom, kazao je Zdravko Medić, trener Zrinjskog.

Pokazalo se da je uprava kluba na zimskoj stanci napravila odličan potez vraćanjem Medića na klupu i dovođenjem nekoliko igrača koji su se pokazali kao izuzetna pojačanja Plemića. Pokazalo se to već u prvih pet kola nastavka u kojima su ostvarene četiri pobjede i remi.

- Na početku je bilo skeptika oko novih igrača, ali oni su igrama pokazali da su vrhunska pojačanja. Igrači koji su tu od početka su napravili veliki pomak i uz ova pojačanja odigrali vrlo dobro drugi dio sezone te smo tako ostvarili zacrtani plan, rekao je strateg Zrinjskog.

Do kraja će Mostarci odigrati još susret u gostima kod Dervente gdje će pokušati doći do nove pobjede kako bi na najbolji mogući način okončali sezonu i pokazali da imaju kvalitete za puno veće domete od borbe za ostanak.

U Zrinjskom na kraju sezone neće biti puno odmora jer u klubu za iduću sezonu postavljaju ljestvicu visoko. Želja je biti u vrhu s najboljim klubovima u ligi.

- Nećemo se puno odmarati, nego ćemo dosta ranije krenuti s pripremama za novu sezonu jer u njoj planiramo ostvariti puno bolji učinak od sadašnjeg. Sigurno napadamo sami vrh s planom da budemo među četiri najbolje momčadi u ligi. Imamo kvalitetnu momčad i uz minimalan broj pojačanja možemo to i ostvariti, zaključio je Zdravko Medić.

Dnevni list