Ozljeda Domagoja Duvnjaka bi mogla iziskivati čak devet mjeseci pauze

Domagoj Duvnjak, handball-planet, Najbolji rukometaš 2013, glasovanje, Domagoj Duvnjak, Domagoj Duvnjak, Igor Vori, Slavko Goluža, rukomet, pripreme hrvatske rukometne reprezentacije, Europsko prvenstvo u Danskoj, Hrvatska, bjelorusija, rukomet, Europsko prvenstvo u Danskoj, kauboji, Slavko Goluža, rukometna reprezentacija hrvatske, Hrvatska, rukomet, Domagoj Duvnjak, titula, Domagoj Duvnjak, Slavko Goluža, SP u Kataru, pripreme hrvatske rukometne reprezentacije, kauboji, rukomet, Katarina Zovko Ištuk, Hrvatska, rukomet, hrvatski rukometaši, kauboji, rukomet, rukomet Hrvatska, rukomet, kauboji,  ždrijeb za EP, rukomet, Hrvatska, Argentina, argentina-hrvatska, Olimpijske igre, rukomet, Olimpijske igre, Hrvatska zemlja, Domagoj Duvnjak, Domagoj Duvnjak, rukometaš, Domagoj Duvnjak, EP rukomet, kauboji, hrvatska rukometna reprezentacija

U siječnju iduće godine (od 12. - 28.1.2018.) Hrvatska je domaćin Europskog rukometnog prvenstva, a ozljeda Domagoja Duvnjaka poprilično je zabrinula našu javnost. Problem je u tome što se Duvnjak još nije odlučio na operaciju koja je neizbježna.

Najbolji hrvatski rukometaš već dulje vrijeme muku muči s koljenom zbog čega nije igrao za Kiel u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali je istrčao u uzvratu s Löwenom kako bi pomogao svojoj momčadi da prođe u četvrtfinale.

''Osjećam bol, ali želio sam igrati i pomoći momčadi. Ali najvažnije je da smo bili momčad'', izjavio je Duvnjak za Kieler Nachrichten nakon što je njegova momčad prošla u četvrtfinale, a on u pobjedu ugradio tri pogotka.

Duvnjak nije mogao izbjeći pitanje o Europskom prvenstvu u Hrvatskoj.

''Moje koljeno nije baš najbolje. Ali planiram od dana do dana, od utakmice do utakmice. Moje tijelo je malo napredovalo, ali kao što sam rekao: 'Koljeno nije dobro, ali naravno da bih želio igrati na Euru u Hrvatskoj.'''

Duvnjakov oporavak od operacije tražio bi stanku od šest do devet mjeseci. A kako dani prolaze, sve je manje vremena da Euro 2018. dočeka zdrav i potpuno na raspolaganju izborniku Červaru.