Ovaj je detalj sa kraja utakmice mnogima promaknuo: Evo što se dogodilo na posljednjem hrvatskom time-outu

dominikovic
Hrvatska muška rukometna reprezentacija izgubila je izglede za prolazak u polufinale Svjetskog prvenstva izgubivši u susretu pretposljednjeg kola skupine I drugog kruga natjecanja u Kölnu od domaćina Njemačke sa 21-22 (11-11).

Dan nakon neočekivanog poraza od Brazila Hrvatska je pružila jak otpor favoriziranom domaćinu, ali je na kraju morala priznati poraz. Ono što je posebno iznenadilo sve gledatelje bila je činjenica da je ni minutu prije kraja time-out vodio Davor Dominiković, a ne Lino Červar!

Zamjena odgovornosti

"Imamo 45 sekundi, treba nam brzi gol. Nemamo vremena, probajte cepelin. Cepelin nam treba", govorio je Dominiković. Hrvatska je zabila gol, ali Njemačka je bez problema zadržala loptu do kraja utakmice i nije dopustila preokret.

Kolo prije kraja natjecanja u skupini I Njemačka i Francuska su sa po sedam bodova osigurale prolazak u polufinale, dok je Hrvatska ostala na diobi trećeg mjesta sa Španjolskom sa po četiri boda. Brazil je peti s dva, a Island šesti bez bodova.

U srijedu će u posljednjem kolu Hrvatska igrati protiv Francuske te joj je potrebna pobjeda kako bi osigurala kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Net.hr