Okupili se rukometaši BiH

HRK Međugorje, HRK Međugorje, HRK Međugorje, rukomet, stečaj, Metković, Cuidad Real, rukomet, rukomet, rukomet, kazne, Međugorje, rukomet, turnir, stanko sivrić
Prvi susret Esonija - BiH igrat će se u srijedu, 9. ožujka u Polvi (17.45 sati), dok je revanš na programu 12. ožujka u Visokom (17.15).

Na prozivci u ilidžanskom hotelu "Hoolywood" izborniku Vojislavu Rađi javilo se 15 igrača, dok će se zbog obaveza u svojim klubovima ekipi u ponedjeljak priključiti Vladislav Veselinov, Vukašin Stojanović i Deni Velić.

Planirano je da bh. rukometaši u dvorani KSC Ilidža večeras i u ponedjeljak ujutro obave dva treninga. U podnevnim satima reprezentacija će sa Sarajevskog aerodroma otputovati za München, a zatim do Tallinna, u kojem će prenoćiti. Put u 300 km udaljenu Polvu planiran je autobusom u utorak.

U Prvoj kvalifikacionoj grupi reprezentacija BiH nalazi se na trećem mjestu s jednim bodom iz dva susreta. U 1. kolu bh. rukometaši poraženi su u gostima od Mađarske (17:26), dok su u Sarajevu remizirali s Makedonijom (28:28).

Spisak igrača reprezentacije BiH: Enid Tahirović (Goppingen/Njem), Danijel Šarić (Barcelona/Špa), Nebojša Grahovac (Chambery/Fra), Vukašin Stojanović (Aragon Zaragoza/Špa), Adnan Jaškić (Croatia Osiguranje/Hrv), Deni Velić (Nexe Našice/Hrv), Nikola Prce (Alser Puerto Segunto/Špa), Marinko Kelečević (Ferencvarosi/Mađ), Duško Čelica (Bosna BH Gas), Edin Bašić (Chambery/Fra), Adnan Harmandić (Wetzlar/Njem),Tarik Međić (Bosna BH Gas), Saša Đukić (Alser Puerto Segunto/Špa), Marko Panić (Borac m:tel), Dejan Malinović (Izviđač MI Grupa), Senjamin Burić (Izviđač Ml Grupa), Vladislav Veselinov (Kristianstad/Šve) i Vladimir Vranješ (Borac m:tel).

Fena