Nikola Prce i Vedran Delić torpedirali Estonce u Talinu

rukomet, Vedran Delić
U prvom poluvremenu se igralo izjednačeno do 5:5 , a nakon toga BiH reprezentacija preuzima dominaciju nad utakmicum i vrlo brzo odlazi na dva pogodka razlike te nakon toga na krilima izvrsnog Delića i uz pomoć nekoliko dobrih pogodaka Koste Savića Naši prave osjetniju rezultatsku prednost i na pauzu se odlazi s 19:13 za naše momke .

Drugi dio bolje otvaraju domaći i vrlo brzo dolaze na minus četiri , bilo je 19:15 za BiH ali nakon toga naši bolje igraju i vrlo brzo dolaze na najveću rezultatsku prednost u utakmici od 23:16 . Nakon toga ponovno bolja igra domaćih , koji u posljednjih osam mnuta utakmice stižu do rezultatskog zaostatka od samo tri pogotka (22:25 ) . Međutim nekoliko pogrešaka domaćih , te par izvrsnih intervencija Burića i dva pogodaka Nikole Prce osiguravaju sigurnu prvu pobjedu u kvalifikacijama za našu reprezentaciju od 29:26 .

Nikola Prce i Vedran Delić su u našoj reprezentaciji postigli po šest pogodaka , Kosta Savić je bilo precizan četiri puta , a Dejan Malinović je postigao pogodak manje od Savića . Benjamin Burić je ubilježio šest obrana , a Grahovac obranu manje .

BH RUKOMET