Mostarka Nikolina Čutura: Rukometna missica s Grudama ide po novi naslov

Nikolina Čutura, HŽRK Zrinjski, Nikolina Čutura, HŽRK Zrinjski, HZRK Grude, Nikolina Čutura
Gruđanke su još jednom pokazale snagu i kvalitetu, a predvodnica u pobjedi bila je Nikolina Čutura s 9 golova.
Grude.com donosi intervju s Nikolinom Čuturom: Rukometna missica s Grudama ide po novi naslov

- Grude imaju najljepšu i najbolju sportašicu, komentirao je netko od navijača. I uistinu, s tim se bilo koji neovisni promatrač može složiti. Ranije je bila proglašena i missicom jednog turnira u Italiji.

Osim što sjajno igra i prelijepo izgleda, Nikolina je susretljiva, komunikativna i zanimljiva osoba i izvan sportskog terena u što se uvjerila i ekipa portala Grude.com u ovotjednom razgovoru. Za početak, pohvalili smo formu jedne od najboljih igračica Gruda.

- Mislim da sam u dobroj formi zahvaljujući odličnim treninzima, na kojima pružam svoj maksimum što daje meni, ali i mojoj ekipi pozitivne rezultate na utakmicama. Naravno, mislim da uvijek može bolje pa se i trudim iz utakmice u utakmicu biti sve bolja, govori Nikolina na početku razgovora na Grude.com.

Prenosimo joj dojmove navijača koji je ističu kao najljepšu sportašicu u BiH.

- Jako sam počašćena i pozitivno iznenađena reakcijama navijača. Naravno da mi je to drago to čuti. Cilj mi je da tako lijepo komentiraju i moju igru, govori sjajna grudska rukometašica.

Ovom prilikom i ona je pohvalila navijače, ali im i poslala jasnu poruku. - Voljela bih da budu glasniji i dolaze u još većem broju jer je njihova podrška itekako važna, kazala je rukometna missica koja živi u Mostaru, a praktički radi u Grudama.

Pitali smo je da usporedi Mostar i Grude kad je rukomet u pitanju. - Što se rukometa u Mostaru tiče, nažalost, on posljednjih godina postaje zanemaren. S druge strane Grude pišu jednu lijepu rukometnu povijest i drago mi je što sam i ja dio toga. Za ovaj klub imam samo riječi hvale. I zadovoljna sam našom dosadašnjom igrom. Trenutno smo jedini neporaženi klub u ligi. Vjerujem da će tako i ostati, da ćemo obraniti titulu, te i ove godine osvojiti dvostruku krunu, ističe za Grude.com Nikolina Čutura.

Od rukometnih uzora, ne zna koga bi izdvojila jer je dosta rukometnih imena čijim je igrama i vještinama zadivljena. - Od svakog želim nešto naučiti, govori. O igrama za neki europski klub iz najjačih liga ne razmišlja previše, ali to bi joj bilo dodatno zadovoljstvo. U BiH pak, naglašava da je rukomet općenito slabo cijenjen u odnosu na druge države. - Naročito ženski rukomet, ističe.

Za kraj, istaknula je da je zadovoljna dosadašnjim uspjesima, a ima ih i previše s obzirom da joj je tek 18 i pol godina.

- Nadam se da će uspjeha biti još više na rukometnom i životnom putu. Ne zamaram se previše s dalekom budućnošću, uzivam u sadašnjosti. Vjerujem da će se sve posložiti kako treba, govori jedna od najljepših, ali i najboljih rukometašica u BiH. Također, da se radi o sportskoj obitelji potvrđuje i njezin brat Josip koji je prošle sezone s ljubuškim Izviđačem osvojio naslov prvaka BiH.

Grude.com