FOTO  Mladen Bošković: Velika je privilegija trenirati i biti član Zrinjskog

rukomet zrinjski - bosna 2017

...osmaje u nizu za Plemiće u svim natjecanjima. O dobrim igrama, rezultatima, ali i o očekivanjima u nastavku sezone porazgovarali smo sa Mladenom Boškovićem. Evo što on kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Gdje se krije tajna ovako sjajnih rezultata HMRK Zrinjski?

"Nakon dva domaća poraza, malo smo se posložili i rekli smo sebi da ako mislimo napraviti neki rezultat ove sezone, idemo jače stisnuti i pokazati da zaslužujemo vrh ljestvice".

Što za tebe osobno znači trenirati i igrati za Zrinjski?

"Zrinjski moj matični klub i velika je privilegija trenirati i biti član Zrinjskog, a pogotovo kad ovaj Zrinjski trenutno cvjeta i donosi najbolje rezultate u povijesti kluba".

Ti si redovito među najboljim igračima Zrinjskog. Da li si zadovoljan svojim igrama i formom?

"Naravno da sam zadovoljan formom i svojim igrama. Ne volim sebe isticati. Najvažnije je da ekipa zajednički gura i da pobjeđujemo".

Plemići s uspjehom guraju na tri fronta. Realno koliko može ova momčad u ta tri natjecanja?

"U Kupu idemo na Final 4 opet. Što se tiče lige, tu se želimo boriti za prvaka, dok ćemo u Challenge Cupu vidjeti koliko daleko možemo protiv ostalih europskih klubova".

Nekoliko tvojih suigrača je ozlijeđeno. Koliko je Zrinjski oslabljen s obzirom na tu činjenicu?

"Nedostaje nam dosta suigrača, tako da osam-devet igrača vuče čitavu utakmicu i tu se osjeti nedostatak igrača s klupe kako bi se rotirali. Nadam se što bržem oporavku svih igrača kako bi bili kompletni i spremni na sve izazove u svim natjecanjima".

Svi se slažu da je ovo sjajna generacija Zrinjskog, a mi moramo pitati koliko Vam nedostaje adekvatna sportska dvorana

"Sjajna generacija Zrinjskog koja pravi izvanredne rezultate su  domaći momci s nekoliko igrača sa strane  i  to je Zrinjski. Uvijek je to pitanje dvorane i dugo se vuče. Nedostaje dvorana i nadam se da ce svi sportski kolektivi obitelji Zrinjski, a i ostali stisnuti i valjda ćemo brzo dobiti i tu dvoranu".

Uoči Izviđača si izjavio da idete na glavu. Kako si se osjećao nakon te velike pobjede?

"Sjajnom pobjedom u Ljubuškom uhvatili smo priključak za prve 3 vodeće ekipe i pokazali da se možemo nositi sa svima. Imali smo veliku podršku s tribina i zasigurno je bilo sjajno igrati i pobijediti u takvoj atmosferi".

Slijedi gostovanje u Živinicama. Kakve su tvoje prognoze?

"Mislim da smo kvalitetnija ekipa od Konjuha. Idemo na pobjedu i ako spojimo dobru obranu, smanjimo tehničke greške i ako se poklopi par rezultata za vikend, možemo skočiti na drugo-treće mjesto i eto nas u borbi za prvaka".

Evo za kraj još neka poruka navijačima i čitateljima našeg portala?

"Dolazite na naše utakmice i bodrite. Utakmice kao sve ove s velikim brojem navijača, mogu biti samo podrška i vjetar u leđa tako da treba samo tako nastaviti".

HERCEGOVINA.info