Mladen Bošković: Borit ćemo se za svaki bod!

Mladen Bošković, HMRK Zrinjski
Ispostavilo se da su Mostarci pravilno postupili kada su pripreme započeli nešto kasnije u odnosu na ostale momčadi, s obzirom da se početak prvenstva ponovno prolongirao kao i prijašnjih godine te se početak očekuje u prvoj polovici listopada.

Plemići su ovo pripremno razdoblje iskoristili za nekoliko kvalitetnih pripremnih utakmica, ali i za potpuni povratak nekih od ključnih igrača. Jedan od tih je sigurno i Mladen Bošković, ponajbolje bosanskohercegovačko desno krilo, koji je s terena izbivao još od kraja prošle godine zbog ozljede ramena: "Ozljeda ramena je iza mene. Odrađena je atroskopska stabilizacija te sam se nakon nekoliko mjeseci mirovanja u potpunosti vratio u trenažni proces zajedno s ekipom", ističe mostarska osmica.

U povratničkoj pripremnoj utakmici protiv Metkovića postigao je četiri pogotka: "Zadovoljan sam prikazanim. Spreman sam trkački, a u nastavku priprema na meni je da još malo poradim na šutu kako bih se vratio na svoju razinu iz prošlih sezona. Naravno, u obrambenim zadacima igram još malo s oprezom, ali do početka nove sezone ću biti u potpunosti spreman", ističe Mladen Bošković.

Premijer liga BiH ove godine će biti vrlo zanimljiva s obzirom na velik broj izjednačenih momčadi. HMRK Zrinjski se morao prilagoditi financijskim okolnostima zbog kojih su neki igrači napustili klub, ali čini se da su oni koji su ostali te novi još više zagrizli kako bi se dokazali treneru i mostarskoj publici: "Imamo zaista dobru ekipu. Jako mlada, poletna i talentirana. Nemamo nikakvih zadanih imperativa u ovoj sezoni i idemo se boriti za svaki bod. Bez sumnje da uz malo sreće možemo izboriti Playoff, ukoliko se on bude igrao. Vidim nas među prvih četiri-pet ekipa. Fizički smo jako spremni i ako budemo slobodni i pokažemo ono što znamo, vjerujem u sjajnu sezonu".