Mirko Alilović odustao od reprezentacije!

Mirko Alilović, hrvatski rukometaši, Mirko Alilović, hrvatski rukometaši, Denis Buntić, Mirko Alilović, Mirko Alilović, pljačka, Mirko Alilović, Mirko Alilović, Mirko Alilović, Slavko Goluža, Mirko Alilović, rukomet, Hrvatska, Mirko Alilović, pakleni, Mirko Alilović, rukomet, Hrvatska, Mirko Alilović, rukomet, Europsko prvenstvo, Hrvatska, rukomet, Makedonija, katar, Mirko Alilović, rukomet, Hrvatska, rukomet, željko babić, Mirko Alilović, Mirko Alilović, lino červar, Mirko Alilović
...za pripreme i nadolazeći kvalifikacijski turnir za plasman na Olimpijske igre 2016, piše Index.hr.

Najveće iznenađenje je izostanak 30-godišnjeg vratara Mirka Alilovića, koji je bio razočaran svojim nastupom na Europskom prvenstvu u Poljskoj.

"Ne znam što će biti dalje, ne znam zašto lošije branim za Hrvatsku. Deset godina gradim karijeru vani, krvarim, stvaram svoje ime i prezime, da bi se nakon jedne utakmice dovelo u pitanje sve što sam napravio u tih 10 godina", komentirao je utučeni Alilović nakon poraza u polufinalu od Španjolske.

Alilović nije spreman iz "osobnih razloga"

Babić je otkrio kako mu je vratar Veszprema rekao da nije spreman.

"Imamo 20 imena s kojima idemo po plasman na OI u Brazilu. Odabrali smo najbolje koje imamo i koji su zaslužili naše povjerenje. Na popisu nema Mirka Alilovića s kojim sam obavio razgovor. Rekao je kako iz osobnih razloga nije spreman te poštujući njega i njegovu odluku odabrali smo još jednog vratara. Sada ćemo uz Stevanovića i Ivića u konkurenciji imati i Ivana Pešića", rekao je Babić.

S Dancima i Norvežanima borba za Rio

Okupljanje je zakazano za petak, 1. travnja, u 14 sati ispred Hotela Panorama u Zagrebu od kuda će se krenuti put Ivanić-Grada gdje će reprezentacija odrađivati treninge. Dio igrača reprezentaciji će se u Ivanić-Gradu priključiti u nedjelju, 3. travnja.

Podsjetimo, Hrvatska će Olimpijske igre loviti u skupini s Norveškom, Danskom i Bahreinom, utakmice se igraju u danskom Herningu. Dvije najbolje momčadi iz skupine osigurat će plasman na u Rio.

Pozvani su:

Ivan Pešić - HC Meshkov Brest
Filip Ivić - HC PPD Zagreb
Ivan Stevanović - HC PPD Zagreb
Manuel Štrlek - HC Vive Tauron Kielce
Ivan Čupić - HC Vive Tauron Kielce
Zlatko Horvat - HC PPD Zagreb
Ilija Brozović - THW Kiel
Krešimir Kozina - HC Flensburg-Handewitt
Marino Marić - HC Melsungen
Marko Kopljar - HC Barcelona
Luka Šebetić - HC PPD Zagreb
Denis Buntić - HC Vive Tauron Kielce
Igor Karačić - HC Vardar
Luka Cindrić - HC Vardar
Domagoj Duvnjak - THW Kiel
Domagoj Pavlović - HC PPD Zagreb
Marko Mamić - HC Dunkerque
Ivan Slišković - HC Veszprem
Jakov Gojun - HC Füchse Berlin
Stipe Mandalinić - HC PPD Zagreb