Mirko Alilović: Nema plakanja, nije kraj svijeta, idemo pobijediti Francuze i Mađare

Mirko Alilović, hrvatski rukometaši, Mirko Alilović, hrvatski rukometaši, Denis Buntić, Mirko Alilović, Mirko Alilović, pljačka, Mirko Alilović, Mirko Alilović, Mirko Alilović, Slavko Goluža, Mirko Alilović, rukomet, Hrvatska, Mirko Alilović, pakleni, Mirko Alilović, rukomet, Hrvatska, Mirko Alilović, rukomet, Europsko prvenstvo, Hrvatska, rukomet, Makedonija, katar, Mirko Alilović, rukomet, Hrvatska, rukomet, željko babić, Mirko Alilović, Mirko Alilović, lino červar, Mirko Alilović
Španjolci su uzelo ponuđeno i to je to. Što je tu je, nema plakanja, treba dignuti glavu, nije kraj svijeta. Idemo dobiti Francuze i Mađare i u polufinalu smo, nije klonuo nakon prvog poraza Mirko Alilović.

Francuzi su slijedeći protivnik, iako ne briljiraju na ovom Europskom prvenstvu, sigurno će ih pobjeda nad Slovencima vratiti među žive.

- Istina je da europski i svjetski prvaci ne igraju sjajno, ali sigurno je da smo im mi i dodatni motiv. No, mi igramo vrlo dobro i danas smo se olično svih 60 minuta držali sa Španjolcima, koji su njih pregazili. Moramo dat sve od sebe i dobiti tu utakmicu, kaže Mirko za službene stranice HRS-a.