Miodrag Čolina novi trener rukometašica HŽRK Ljubuški Hum

miodrag čolina, HŽRK Ljubuški
Za slabije poznavatelje rukometnih zbivanju u Ljubuškom vrijedi istaći da je Čolina već vodio HŽRK Ljubuški i to u sezoni 1998/1999 kada se klub natjecao u Prvoj ligi Herceg - Bosne.

Na vruću klupu ljubušanki sjeo je gotovo šest tjedna prije nastavka prvenstva i u narednom periodu očekuje ga upoznavanje ekipe i pripreme za početak natjecanja u Premijer ligi. Čolina će na mjestu trenera ljubuških rukometašica zamjeniti Petra Šuvak koji se na toj poziciji zadržao jednu i po sezonu i zbog neslaganja sa upravom kluba nije želio nastaviti suradnju.

Direktor kluba Zdravko Dodig je istakao da je cilj zadržati mjesto u sredini ljestvice, a nije krio ni oduševljenje zbog dolaska iskusnog Čoline na klupu ljubušanki, iako se radi o privremenom rješenju s obzirom na obaveze Čoline koji povremeno radi u Njemačkoj.

Kako bilo da bilo, bivšeg igrača Izviđača očekuje dosta težak zadatak, jer se radi o mladim igračica koje nemaju iskustva, a teško je i očekivati da mlade igračice ponove rezultat iz prvog dijela sezone kada su izgubile samo četiri utakmice, a pet puta pobijedile uz dva neodlučena ishoda.

Piše:[I.M. | ljubuski-online]