FOTO  Marin Perić: Nadoknaditi 5 golova zaostatka i izboriti Finale kupa

Zrinjski - Krivaja

Bit će to još jedno izazovno gostovanje za Mostarce, s obzirom da nakon gostovanja u Zenici, igraju još jedan susret s ekipom kojoj su bodovi potrebni za osiguranje opstanka u društvu najboljih.

Obje se ekipe dobro poznaju, s obzirom da su se već dva puta susreli u Mostaru. Oba puta je slavio Zrinjski, i to u okviru prvenstva s 36:27, a u okviru Kupa BiH 38:21.

Rukometaši Zrinjskog su u prvenstvu zaredali četiri pobjede (Maglaj i Derventa kući, Čelik u gostima te Krivaja kući), a nove bodove će sigurno tražiti i u ovom duelu s obzirom da je borba za treću poziciju, koja vodi u Ligu za prvaka, jako neizvjesna.

U posljednjim susretima zapaženu ulogu u redovima Mostaraca igra i Marin Perić, koji je nakon ozljede kapetana Bernarda Mandarić, glavni kreator igre Zrinjskog: Pa nakon ozljede kapetana Mandarića došao sam u prvi plan, dobio priliku i dajem sve od sebe da bih je iskoristio i pomogao ekipi u našem zajedničkom cilju, a to je Liga za prvaka!

Nakon Čelika, još jedno gostovanje kod ekipe kojoj su bodovi prijeko potrebni: Protiv Čelika smo slavili u Zenici. To je ekipa koja se grčevito bori za opstanak, isto kao i ekipa Goražda. Oni računaju na sve domaće pobjede. U srijedu će to bit jedna teška utakmica, ali mislim da smo kvalitetnija momčad što sama tablica i pokazuje, tako da je naš cilj dovesti sva tri boda u Mostar, ističe Perić.

Mostarci su u igri za Ligu za prvaka, ali i Kup Bosne i Hercegovine gdje su u prvoj utakmici poraženi od sarajevske Bosne s 26:21. Ipak, vjeruje se u prolaz: 29.03.2017. igramo uzvratni susret s Bosnom kući. Imamo zaostatak od -5 iz prve utakmice u Sarajevu, ali odluka pada ovdje.

Mi smo spremni i želimo im se revanširati i siguran sam da ćemo nadoknaditi tih 5 golova zaostatka i izboriti Final4 kupa. Što se tiče lige, tu držimo treće mjesto koje vodi u Ligu za prvaka i sve je na nama - sami krojimo svoju sudbinu! Mi svi to želimo i nadam se da ćemo to i ostvariti!