Marin Perić: Mladost i poletnost su naša najveća snaga

Marin Perić , HMRK Zrinjski
Nakon dvije sjajne uzastopne sezone, koje su okrunili osvajanjem Kupa BiH te nastupima u Europi, klub su napustili Vedran Delić, Filip Vistorop, Dragan Šoljić, Goran Anđelić i Martino Kordić. Pripremama su se nakon dužih ozljeda priključili Damir Džeba i Mladen Bošković, a došli su i Ante Grbavac, Marijan Šaravanja te David Primorac.

Dosadašnji tijek priprema pokazuje kako se radi o veoma homogenoj ekipi koja je željna dokazivanja i koja grize na svakom treningu. Jedan od njih je i Marin Parić koji je dio prošle sezone propustio zbog ozljede, a sada brusi formu za novu: "Zadovoljan sam svojim napretkom, ali to još uvijek nije to. Može i mora biti bolje. Puno se radi i trenira i mislim da ću nakon priprema uspjeti ispuniti zahtjeve i zadatke koje dobijem kroz nadolazeću sezonu od stručnog stožera", ističe Perić.

Iako je nekoliko igrača otišlo, HMRK Zrinjski Mostar ponovno ima ekipu na kojoj bi mnogi pozavidjeli, prije svega jer se radi o mladim i domaćim momcima: "Da, bilo je odlazaka nekih igrača, ali još uvijek imamo jako dobru ekipu koja može ostvariti dobre rezultate. Mladi smo i uz pravo vodstvo možemo i ovaj put puno toga postići".

Rukometaši Zrinjskog ušli su u treći tjedan priprema: "Atmosfera je odlična. Pripreme nam vodi Boris Kajan i zaista smo zadovoljni fizičkom pripremom. Nemamo nikakvih ozljeda, samo čekamo da se Bošković u potpunosti vrati čime ćemo dodatno dobiti na širini. Ocjena 10 za dosadašnji dio", ističe Marin.

Rukometaši Zrinjskog do sada su odigrali prijateljski ogled s Leotarom te su osvojili i drugo mjesto na turniru prijateljstva: "Odigrali smo četiri prijateljske utakmice do sada i veoma samo zadovoljni s obzirom da smo i dalje u pripremnoj fazi i da smo nešto kasnije započeli u odnosu na ostale. Tek slijedi prava taktička priprema. Imali smo jedan neugodan poraz u posljednjem susretu iz kojeg moramo izvući pouku i nastaviti dalje. Naša najveća snaga je naša mladost i poletnost. Nema nikakvog pritiska da nešto moramo i baš zato bi mogli napraviti iznenađujuće dobar rezultat", ističe Marin Perić za kraj.