Marijan Marić odlazi u Metalurg

HMRK Zrinjski, Marijan Marić, HMRK Zrinjski, Marijan Marić, Marijan Marić, HMRK Zrinjski, HMRK Zrinjski, Marijan Marić, Marijan Marić, HMRK Zrinjski, Marijan Marić, HMRK Zrinjski, Marijan Marić, HMRK Zrinjski
S ponosom objavljujemo kako će naš Marijan Marić od sljedeće sezone zaigrati u makedonskom RK Metalurg!

Najbolji defanzivac lige i jedan od najboljih domaćih bekova tako će od sljedeće sezone braniti boje trećeplasirane momčadi Sjeverne Makedonije.



Veliki gospodin na terenu, nikad prgav - uvijek korektan. Obrambeni romantik na rubu savršenstva s rijetko viđenom lakoćom u nogama i rukometnom inteligencijom koja dokazuje kako ne moraš biti razbijač da bi bio efikasan u defanzivnim zadaćama.

U napadu polivalentan i jednako opasan, kako na bekovskim pozicijama tako i na crti. Vjeran dresu Zrinjskog i kada je išlo i kada nije išlo. I kada su svi bili uz klub i kada nitko nije bio.

Vodio nas do nekoliko povijesnih prvenstvenih pobjeda, a posebno ćemo pamtiti titulu prvaka Kupa BiH.

S 23 godine paralelno uspješno završio fakultet i sada se u miru može posvetiti i okušati u profesionalnom svijetu onoga što najviše voli!

Našem Canetu želimo puno sreće, znanja i zdravlja u nadolazećim sportskim i životnim izazovima i jedno veliko hvala za sve što je učinio za mostarski Zrinjski, rukomet i sport!

HMRK Zrinjski