Maja Prusina ipak napušta Ljubuški

maja prusina
Jučer je u prostorijama kluba u Ljubuškom dobila papire da nesmetano može promijeniti sredinu. U kratkom razgovoru sa Majom prokomentirala je da nakon trinaest godina igranja u Ljubuškom želi se okušati u nekoj drugoj sredini.

Kako ističe, Maja ima određenih kontakata sa ŽRK Borcem iz Banjaluke ali nije ništa dogovoreno i postoji mogućnost angažmana u nekom inozemnom klubu.

Sve će se znati u srijedu kada ide na dogovor u Banjaluku, kaže Maja, a na kraju je istakla korektan odnos Uprave kluba koja nije pravila nikakve smetnje njezinoj želji za promjenom sredine.

U klubu su naglasili kako nikada dosada nisu pravili probleme niti jednoj igračici koja je ponikla u Ljubuškom, a kamoli da to rade kapetanici koja je bila udarna snaga Ljubuškog više od jednog desteljeća.

Što se tiče daljnje situacije u klubu istaknuto je da će se danas sastati UO kluba i da će se odrediti daljnja strategija kluba koja bi se trebala temeljiti na mlađim igračicama iz kluba i okolice što bi dugoročno bila ispravna politika kluba.

U klubu su još istakli kako još nemaju saznanja o tome što je igračica Ljubuškog Danijela Mistrić radila u Beogradu, a naglasili su također kako nemaju ništa protiv da ista napusti klub uz odgovarajuću odštetu sukladno pravilniku EHF-a.

ljubuski-online.info