Maja Prusina Bošnjak nova trenerica ženske ekipe Izviđača

Slaven Tomić , ŽRK Izviđač
Glasnogovornik kluba Slaven Tomić je zahvalio u ime kluba bivšem treneru Petru Šuvaku koji je u prošloj sezoni s vrlo skromnim igračkim kadrom uspio osigurati prvoligaški status za žensku ekipu i time omogućio da se u sljedećoj sezoni bori za ljestvicu više i boli rezultat.

„Kao što vidite dobila sam novu ulogu, a to je trener ženskog rukometnog klub. Nadam se da ću se dobro snaći jer imam iza sebe dvadeset godina igračkog iskustva, promijenila sam skoro toliko trenera i nadam se da sam od svakog po nešto naučila. Na fakultetu sam također puno naučila. Moj cilj je u ovoj sezoni stabilizirati ekipu da bude dostojan protivnik svima, da nitko ne dolazi u Ljubuški i misli da može lako osvojiti bodove. Nemam neki imperativ da moram biti prva druga, ili treća, tako da će mi i to biti olakšanje, a imam i odriješene ruke da ja radim kako znam. Mislim da s našim kadrom koji imamo iz Ljubuškog te novim pojačanjem od tri igračice ćemo biti dostojni protivnici ekipama", rekla je nova trenerica Maja Prusina Bošnjak izrazila zadovoljstvo što ima starijih kolega s kojima će se savjetovati, a jedan od njih je prof. Zvonko Herceg koji joj je na raspolaganju za pomoć.


„Ponovno sam u Izviđaču i drago mi je zbog toga te se nadam da ću opravdati očekivanja trenerice i uprave kluba. Sada imamo malo veći igrački kadar i nadam se da ćemo opravdati očekivanja i biti pri vrhu", rekla je Dea Vuković koja je pretprošle sezone već branila boje Izviđača.
„Moji motivi su da želim napredovati,a to mogu uz novu trenericu i ovaj klub, a s ovakvom ekipom možemo čak i u vrh", rekla je nova igračica Marija Gudelj koja je prošle godine bila najbolji strijelac Premijer lige.


ljportal.com