Klaudija Knezović: Bit će teško kod Mire, ali očekujemo pobjedu

klaudija knezović, HRK Katarina

Pred Katarinom je teško gostovanje kod lidera prvenstva u Prijedoru. Što očekujete od utakmice?

Mira je vrlo jaka ekipa ponajviše na domaćem terenu. Trenutno su prvi u prvenstvu sto potvrđuje njihovu kvalitetu. Čeka nas jedno teško gostovanje ali kao i prije svake utakmice očekujemo pobjedu i nadam se dobrom rezultatu.

 Općenito, koliko ste zadovoljni igrama i rezultatima Katarine u prvom dijelu prvenstva?

Ove godine smo ušli sa ambicijama da pokusamo osvojiti titulu BiH, međutim izgubili smo 2 utakmice, protiv gradskog rivala Zrinjskog i Borca iz Banja Luke. Za nas prvenstvo još nije gotovo jer se usprkos tim porazima nalazimo visoko na ljestvici. Nadamo se da ce nas sreća poslužiti u proljetnom dijelu prvenstva i isto tako zaobići ozljede i pokusati ostvariti sto bolji plasman.

Ove godine prvenstvo je možda izjednačeno kao nikada do sada. Kakva je Vaša prognoza? Tko bi mogao biti prvak na kraju sezone?

Za razliku od prijašnjih sezona ova sezona je jedna od boljih, mislim da se do samog kraja neće znati kome ce pripasti titula. Ima dosta jakih ekipa ponajprije Katarina i Zrinjski, pa Mira i Borac. Nadamo se da ce titula ove godine doći u Mostar - Katarini.

 Poruka čitateljima portala i navijačima koji Vas prate?

Pozdravljam sve naše navijače, i nadam se da će nas i u idućoj polu-sezoni vjerno pratiti i biti nam dodatni poticaj da titulu prvaka donesemo u Mostar.

hercegovina.info