Izviđač svladao Bosnu i plasirao se u finale Kupa BiH

01.06.2014

Sinoć su se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom odigrale dvije polufinalne utakmice završnice KUP-a BiH u rukometu.

U prvoj polufinalnoj utakmici, koja se igrala u 17 sati, momčad Borca lagano se obračunala s momčadi Konjuha iz Živinica. Mada se je očekivala neizvjesna utakmica, Borac je dosta lagano i bez većih napora došao do pobjede i plasmana u finale. Rukometaši Borca su od početka kontrolirali igru i rezultat i sasvim zasluženo slavili.
Najefikasniji u redovima Borca je bio Stefan Janković sa deset golova, dok je kod Konjuha Nermin Smajić postigao sedam golova.

U drugoj polufinalnoj utakmici, koja je bila daleko neizvjesnija i uzbudljivija, slavio je Izviđač. Skauti su u većem dijelu utakmice bili u vodstvu, ali utakmica se rezultatski odlučena tek u posljednjoj minuti, obranama Milana Tolića, te pogodcima Kristijana Jarka i Josipa Ereša.
U redovima „Skauta" najefikasniji su bili Josip Vidović sa sedam, te Ante Boras sa šest pogodaka, a u ekipi Bosne deset pogodaka postigao je Hrbat, dok je šest pogodaka pridodao Zulfić.

Finalna utakmica između rukometaša Borca i Izviđača igra se danas s početkom u 17 sati.

izvidjac.com

loading...