Ivona Knezović: Očekujem da ćemo vratiti navijače u dvoranu

HŽRK Zrinjski, Ivona Knezović, Ivona Knezović, HŽRK Zrinjski
Plemkinje marljivo treniraju i s nestrpljenjem čekaju utakmice, a evo što o svemu za naš portal HERCEGOVINA.info kaže Ivona Knezović.

Evo kao prvo kako teku pripreme za nastavak natjecanja?

Krenuli smo nešto ranije sa pripremama, imamo dosta vremena da se pripremimo za polusezonu koja nas čeka. Za sada sam zadovoljna kako teku pripreme. Htjela bi se zahvaliti i profesoru Bevandi koji odličan posao obavlja.

Možeš li usporediti ovu ekipu sa nekoliko novih igračica sa onom iz prvog dijela prvenstva?

Dobili smo par novih igračica koje su se dobro uklopile u ekipu i mislim da ulazimo u nastavak sezone jači.

Koliko mogu Plemkinje u drugom dijelu sezone?

Uz ekipu koju imamo sad i uz rad i zalaganje, koje sigurno nece izostati, očekujem bolji rezultat nego u predhodnom dijelu sezone.

Nadaš li se ti nekoj većoj minutaži u nastavku sezone?

Na meni je da radim i treniram i naravno da dam sve od sebe , i mislim da i veća minutaža neće izostati

Kada po tvom sudu navijači opet mogu očekivati neku od titula?

Dat ćemo sve od sebe da u budućnosti u Mostar vratimo opet titulu.

Za sada je najvažnije vratiti publiku u dvoranu, pa da li ćete ih dobrim igrama privući na utakmice?

Meni osobno je žao što je posjećenost utakmicama jako mala i što smo izgubili dio navijača,  ali uz dobru igru i bolji plasman očekujem da ćemo uspijeti vratiti navijače u dvoranu.

Sasvim sigurno pratiš Svjetsko prvenstvo, pa možeš li nam prokomentorati igre Hravtske i BiH?

Mislim da Hrvatska još uvijek nije pokazala što može, i kako sad prvenstvo bude odmicalo vidjet ćemo puno više. Očekujem da će doći do polufinala. BiH ima kvalitetnu ekipu. Prvi put su na svjetskom prvenstvu, pokazali su da se mogu nositi sa svakom ekipom. Želja i borbenost nije izostala. U nekim utakmica je presudilo neiskustvo, jer prvi put su na ovako velikom natjecanju i nedostajala im je i ona mala doza sreće. Zaslužili su prolaz dalje i u svakom slučaju uzdignute glave mogu se vratiti doma.

Evo za kraj poruka prijateljima rukometa i navijačima?

Prvo bi se htjela zahvaliti našem predsjedniku Damiru Kljaji Ćalti i Mariu Kljaji Šimi na svemu što su u kratkom vremenu uradili za klub i naravno gospodi iz HŠK Zrinjski koji su preuzeli klub kad je to bilo najpotrebinije. Pozdravljam sve prijatelje i navijače kluba i pozivam ih da nas i u buduće prate jer nismo još pokazali sve što možemo.

HERCEGOVINA.info