Ivana Džidić: Ovo nije kraj borbe za titulu

Ivana Džidić

...svrgnulo s liderske pozicije Premier lige koju je preuzeo jedan od njihovih najvećih konkurenata, prijedorska Mira, dok je zimus dosta pojačano Goražde također zauzelo mjesto iznad Plemkinja.

- Imamo ozlijeđenu kapetanicu Ivanu Mlakić, nastupili smo bez Andree Kolobare, Ana Vrančić je također ozlijeđena, i sve to zajedno nam je bio veliki hendikep. Nastupili smo s mlađim djevojkama, pružile su dobru igru i držale dugo izjednačen rezultat, komentirala je trenerica Ivana Džidić.
Poraz je umanjio šanse Zrinjskog za obranom naslova prvaka, ali prilika za to još uvijek postoji.

- Još se nadamo, to nije kraj naše borbe za titulu, dat ćemo sve od sebe da osvojimo prvenstvo. Ne smijemo do kraja izgubiti nijednu utakmicu. Idemo sada Goraždu, vjerojatno s pomlađenim sastavom koji nije bio tako loš ni protiv Izviđača. Sve su se djevojke borile, a posebno bih istaknula Andreu Vuković koja je iznijela najveći teret. Pokazala se odlično, kao i ostale mlade igračice, rekla je Džidić.
Ostalo je još devet kola u borbi za naslov prvaka.

- Do kraja više ne smijemo nijednu utakmicu izgubiti. Vidjeli smo u prethodnom meču da pomladak dobro radi, Zrinjski u sljedećim godinama ne mora brinuti za budućnost, zaključila je Ivana Džidić.

Dnevni list