Ivan Karačić:Tužan sam, mogli smo puno bolje

Ivan Karačić, rukometna reprezentacija bih, Ivan Karačić, BIH, rukomet, katar, Ivan Karačić, rukomet, Rumunjska, BIH, bjelorusija, Ivan Karačić, rukomet, rukometna reprezentacija bih
...izjavio je mladi bosanskohercegovački rukometni reprezentativac Ivan Karačić.

Karačić je u susretu reprezentacije BiH s Makedonijom solidno odigrao svoj dio utakmice, postigao je dva gola i imao stopostotan učinak.

-Nismo trebali onako lako propustiti priliku da upišemo dva boda. Doduše i da smo pobijedili ne bi se promijenilo puno toga, jer definitivno se zatvorio takav krug da sve moramo odlučiti u meču s Tunisom i, tko zna, moguće s Hrvatskom. Turniri su čudo jedno, imaju tisuće kombinacija, rekao je Karačić.

O susretu s Tunisom, ističe kako BiH mora napokon zaigrati kako može, jer dalje nema otvorenih vrata za završnicu prvenstva.

-Selekcija Tunisa je jaka, to su pokazali u meču s Austrijom. Oni imaju svoje adute, ali mi ćemo napokon zaigrati kako treba. S ovim što smo pokazali na svjetskom prvenstvu definitivno je da smo reprezentacija za osminu finala, i vjerujem da ćemo uspjeti. Hvala svim navijačima koji nas bodre ovdje i u BiH, vjerujte da se trudimo, treba imati i malo sreće, nadam se većem uspjehu, rekao je Karačić za Fenu.