FOTO  HŽRK Zrinjski-ŽRK Fantasyland 17:25

Sam početak utakmice pripao je gošćama, koje su preuzele vodstvo koje su imale sve do sredine prvog dijela, a onda su se Plemkinje digle ponajprije zahvaljujući sjajnoj vratarki Pandža koja je skinula nekoliko zicera. Do odmora su rukometašice Zrinjskog u potpunosti preokrenule rezultat, te se na odmor otišlo rezultatom 11:10.

U drugom dijelu očito iskusnije gošće koriste sve pogreške rukometašica Zrinjskog, te ubrzo okreću rezultat u svoju korist. Što se utakmica bližila kraju to su gošće povećavale prednost, dok Plemkinje nisu nikako uspjele povezati redove. Na kraju zasluženo slavlje gošći skupa sa svojim navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu u večeras ispunjenoj do posljednjeg mjesta dvorani na Bijelom Brijegu.

Rukometašicama Zrinjskog nakon svega treba odati priznanje na dosadašnjim uspjesima. Ukoliko ova Uprava nastavi raditi kao do sada sasvim sigurno će europska natjecanja svake godine gostovati  u Mostaru. Večeras su cure ipak podlegle atmosferi velike utakmice, ali pred njima je još mnogo ovakvih utakmica, te nemaju za čime žaliti.

hercegovina.info