FOTO  HŽRK Zrinjski-ŽRK Bihać 24:20

zrinjski-bihac
Večeras su u Mostaru pred oko 100 gledatelja odigrana je  rukometna utakmica HŽRK Zrinjski-ŽRK Bihać 24:20 Bila je to odlična utakmica neizvjesna skoro do samoga kraja, prepuna dobrih akcija i obrani vratarki.

Krenimo redom , nakon uzajamnog ispitivanja početak je za obje ekipe bio nesiguran. U 10. minuti gošće iz Bihaća imale su neočekivano vodstvo 4:3, da bi 'Plemkinje' u 21.minutu konačno prešle u vodstvo 8:7.
Rezultat na poluvremenu bio je 12:11 u korist HŽRK Zrinjski s tim da je domaća ekipa promašila čak tri udarca sa linije od 7. metara.

U nastavku domaće preuzimaju inicijativu i svojom kvalitetom grade igru ali rezultatski nikako da naprave veću prednost , tako bilježimo 42.minutu susreta gdje 'Plemkinje' imaju samo gol prednosti 17:16. U 50. minuti susreta bilježimo minimalno vodstvo domaće ekipe 19:18 . I konačno 'Plemkinje' su se malo rezultatki odvojile 54.minuta prednost domaće ekipe 22:19 . Igra domaćih rukometašica konačno počinje da funkcionira 57. minuta 23:19 .

Bravo za Plemkinje , kraj utakmice HŽRK Zrinjski-ŽRK Bihać 24:20, još jedna pobjeda i novi bodovi za uspješan kraj prvog dijela prvenstva ove mlade ekipe Zrinjskog.

Nažalost u ovoj utakmici ozljedile su se Rozić i Tambić, te im naš portal želi brz oporavak.

Najbolja kod Zrinjskog bila je Čutura s 8, Mlakić je dodala 6, Vuković 4, Tambić i Mišetić 2, te Rozić i Marić po 1 pogodak. Vrijedi istaći i sjajnu vrataricu Puljić Vlahić koja je branila odlično danas. Kod gošći bolje od ostalih bile su Bašanović s 8 i Midžić sa 7 golova.

Sve fotografije pogledajte u GALERIJI

HERCEGOVINA.info