FOTO  HŽRK Zrinjski-RK Kumanovo 29:31

Upravo zahvaljujući tom rezultatu iz prvog susreta Plemkinje su ušle ležernije u susret, a gošće su bile riješene da poprave dojam oz prve utakmice. Usprkos tome Plemkinje na odmor idu sa prednošću 17:15.

U drugom dijelu rukometašice Zrinjskog su ostake bez motiva, i to su gošće iskoristile da preokrenu rezultat u svoju korist. Na kraju 29:31, rezultat koji ne znači ništa jer ukupni pobjednik je bio poznat već nakon pve utakmice.

Najefikasnija igračica Zrinjskog i danas je bila Andrea Prusina sa sedam, Ana Vrančić je dodala šest, a Anela Prguda četiri pogotka.Gošće su do pobjede vodile Aleksandra Borizovska sa osam i Monika Ristovska sa sedam pogodaka.

HŽRK Zrinjski: Pandža, Rozić, Marić 3, Sulejmanagić , Ristić 2, Knezović, Prusin 7, Boras, Puljić-Vlahić, Kekić 2, Prguda 4, Pažin, Mlakić 2, Tambić 1, Vrančić 6 i Mišetić 2.

RK Kumanovo: Mitevska, Stojanovska, N. Zafirovik 6, Dimkovska, Trajkovska 3, Mo. Panevska, T. Zafirovik, Ristovska 7, Borizovska 8, Mi. Panevska, Jovanovska 6, Markovik, Nikolik, Kitanovska, Krnjulac 1, Popovska.

Ulaskom među osam najboljih Plemkinje su ostvarile jedan od najvećih uspjeha u povijesti BiH rukometa, ali to ni danas nije privuklo državne niti federalne medije.

hercegovina.info