FOTO  HŽRK Zrinjski: Plemkinje treće u Visokom

HŽRK Zrinjski

...gdje su i nastupile mlađe kadetkinje HŽRK Zrinjski (2002.) .

Djevojčice su nastupile u dvije starosne kategorije: godišta 2001. i mlađe i godišta 2003. i mlađe, a usudjelovalo je ukupno šest ekipa: ŽRK „Bosna" Visoko, ŽRK „Vitez", ŽRK „Posušje", HŽRK „Zrinjski" Mostar, ŽRK „Jerkovac" Metković (Hrvatska) i ŽRK „Zeta" Podgorica (Crna Gora).

U obje starosne kategorije bilo je veoma neizvjesno do posljednjeg susreta, a u kategoriji 2001. godišta i mlađe, prvo mjesto osvojila je domaća ekipa ŽRK „Bosna" Visoko. Drugo mjesto pripalo je ekipi „Viteza", a treće HŽRK „Zrinjski" iz Mostara.
Najuspješnija po broju postignutih golova na turniru bila je rukometašica „Bosne" Melika Redžić, dok je za najboljeg golmana proglašena nasa rukometašica Gabrielle Lesse.

Djevojčice su pored rukometa uspjele obići bosanske piramide, franjevačku gimnaziju u kojoj smo odsjeli i dosta toga naucili o njihovom povijesnom razdoblju.

Veliko hvala organizatoru na odličnom turniru, gostoprimstvu i novim poznanstvima. Posebno zelimo se zahvaliti nasim sponzorima koji su nam omogucili da odemo na ovaj turnir, Aluminij d.d. i OIL.AC, kažu iz HŽRK Zrinjski.

HERCEGOVINA.info