HŽRK Zrinjski: Mostar treba Plemkinje, Plemkinje trebaju Mostaru

HŽRK Zrinjski-ŽRK Izviđač
...ostavljen od svih, pa i od onih koji su se prije samo par mjeseci kleli u Plemkinje.

O uzrocima svega toga pisali smo prije par dana, i pod hitno treba pokušati riješiti nagomilane probleme kako bi se Plemkinje konačno mogle početi baviti rukometom ne misleći na ostale probleme koje godinama pritišću klub.

Ono što je najgore jeste nezdrava atmosfera u klubu, i nepovjerenje koje vlada na relaciji Uprava kluba-igračice. Da bi se ti problemi riješili potreban je hitan razgovor bez ikakvog uvijanja i zamotavanja u celofan nagomilanih problema koji guše Plemkinje.

Poraz od Izviđača nije nikakav smak svijeta, i ako će taj poraz biti početak rješavanja problema onda je čak i dobrodošao.Ma koliko se netko trudio prikazati drugačije ovaj grad treba svoje Plemkinje, a i one trebaju svoj grad da im pomogne u ovim teškim trenucima.

Vrhunski sport ne može opstati tapšanjem po leđima i dodjelom jeftinih diploma i još jeftinijih pokala, a rukometašice Zrinjskog jesu vrhunske sportašice, što su i dokazale na rukometnim terenima širom BiH, ali i Europe.

Prijatelji kluba koji svojim Plemkinjama nikada nisu okrenuli leđa hoće jedan kulturan dijalog nakon koga će se riješiti nagomilani problemi, a nakon toga cure  rasterećene mogu krenuti po nove pobjede.