FOTO  HŽRK Zrinjski-HŽRK Ljubuški 26:21

HŽRK Zrinjski, HŽRK Ljubuški
Iako to krajnji rezultat ne govori, bila je to većim dijelom tvrda i neizvjesna utakmica u kojoj su gošće većim dijelom susreta imale prednost. Na poluvremenu su rukometašice Ljubuškog imale prednost 9:12. U drugom dijelu rukometašice Zrinjskog se bude te ubrzo uspijevaju stići prednost gošći iz Ljubuškog. Neodlučeno je bilo sve do 47. minute kada rukometašice Zrinjskog preuzimaju vodstvo od 17:16, koje su do kraja i povećale do konačnih 26:21.

Najbolje u domaćem sastavu bile su Mlakić sa 5, te Kolobara, Ristić i Vrančić sa po 4 postignuta pogotka golova, kod gošći bolje od ostalih bile su Zovak i Pavlović sa po 7 pogodaka.  Osim njih vrijedi istaći i vratarke sa obije strane koje su odlično čuvale svoje mreže.

HŽRK Zrinjski: Pandža, Rozić, Kolobara 4, Ristić 4, Knezović, Prusina 3, Boras 2, Puljić-Vlahić, Tambić, Vrančić 4, Mišetić 1, Kolak, Prguda, Sulejmanagić, Bošnjak i Mlakić 5.

 HŽRK Ljubuški: Mar. Šumelj, Stojak, Zovak 7, Šimić, Mat. Šumelj 1, Dodig, Grbavac, Pavlović 7, Nosić 1, Mar. Alpeza, Boto, Mat. Alpeza 2, Glavaš i Šarac.

hercegovina.info