FOTO  HŽRK Zrinjski: Dokazali smo da zaslužujemo prvo mjesto

rukomet
...mlađe kadetkinje, trenerica mladih Plemkinja Marijana Arapović kaže kako su osvajanjem ovog državnog prvenstva i više nego zadovoljni.

"Sve tri ekipe bile su odličan protivnik koji se borio do zadnje sekunde. Mogao se vidjeti pravi rukomet s predivnim potezima. Zadovoljstvo je zbog djece najviše, oni su najviše zaslužili titulu najboljih u državi zbog svog truda i rada. Prošle godine bili smo viceprvaci države a, ove godine smo pokazali i dokazali da zaslužujemo prvo mjesto. Iako nismo imali adekvatne uvjete za rad i snalazili smo se kako smo znali, ova djeca su zagrizla hrabro i mi im pritom čestitamo od srca. Trenerica Tina i ja ponosni smo što smo dio ove ekipe i dio ovog zajedništva", rekla je za Večernji list trenerica Marijana Arapović.

"Ovom prilikom zahvalila bih se našim roditeljima bez kojih i ovog puta ne bismo stigli dovde, njihova podrška u bilo kojem smislu bila je tu, također željela bih zahvaliti našoj predsjednici Merimi Džidić koja čini sve da ova djeca dobiju sve što zaslužuju. Imali smo jako malo vremena oko organizacije ovog turnira, bilo je mnogo prepreka, ali smo uspjeli sve na vrijeme odraditi zahvaljujući našoj trenerici Heleni Nožić Cavallaro, koja se potrudila da ova organizacija turnira bude na najvećem i najboljem nivou", naglasila je Arapović.

Čestitala je svima koji su sudjelovali i pružili odličan rukometni dan u dvorani.

Vecernji.ba