HŽRK Ljubuški-RK Goražde 31:23

HRK Katarina, HŽRK Ljubuški, HŽRK Ljubuški, ŽRK Goražde
Domaće rukometašice su bolje otvorile utakmicu i već u prvih deset minuta imaju osjetniju prednost od tri zgoditka razlike. Nakon toga gošće se bude i uspijevaju do dvadesete minute utakmice anulirati prednost domaćih ali to je bilo sve što su gošće pokazale u ovom susretu. Ljubuška mladost u posljednjih desetak minuta prvog dijela podiže ritam i na odmor se odlazi sa šest zgoditaka prednosti za Ljubuški Hum.

U drugom dijelu utakmice ista slika, domaće bolje otvaraju nastavak da bi gošće dvadesetak minuta do kraja utakmice ponovno zaprijetile i došle na zaostatak od tri zgoditka razlike. Međutim, bolja tjelesna priprema i više raspoloženih igračica kod Ljubuškog odlučuju ovaj susret i do kraja mlade rukometašice Ljubuškog bilježe novu visoku pobjedu.

Kod rukometašica Ljubuškog izvrsne Katarina Pavlović sa 10. zgoditaka i Matea Nosić koja je postigla 6. zgoditaka, a standarno dobro odigrala je Maja Zovak dok je nešto lošija nego inače na vratima bila Željana Stojak, koja je obranila 9. udaraca iskusnijih gošći iz Goražda. Kod rukometašica Goražda bolja od ostalih Sarajlić koja je postigla sedam zgoditaka.

Ovom pobjedom Ljubuški Hum se učvrstio na šestom mjestu prvenstvene ljestvice sa 17. osvojenih bodova, a primjerice u sezoni 2010./2011. sa znatno iskusnijom ekipom koju su činile Prusina, Vrdoljak, Tolić, Jelčić i Boras Ljubuški je u jesenjem dijelu osvojio samo 15. bodova.

Rezultati ostalih odigranih utakmica XI. kola

ŽRK Živinice - ŽRK Lokomotiva 29:25 (16:12)

ŽRK Mira - HRK Katarina 25:24 (12:12)

Nastavak Premijer lige za rukometašice predviđen je za kraj mjeseca veljače 2012. godine.

Ljubuski-online.info