HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Ilidža 25:24

žrk grude
Prvo poluvrijeme utakmice gošće sa Ilidže su odigrale bolje i tijekom većeg dijela prvog poluvremena bile su u vodstvu,tako da se na odmor otišlo pri rezultatu 9:11.
Nastavak utakmice u potpunosti je pripao domaćim igračicama koje su već u 40.minuti imale prednost od 16:13,a u 45.minuti i 19:14.U zadnjih 5 minuta utakmice domaća ekipa je ušla sa 3 gola prednosti,a gošče su imale priliku ipak izvući bod da Anica Gudelj nije obranila šut Emine Mujagić samo 10 sekundi prije kraja utakmice.
Gruđanke su svakako mogle slaviti i uvjerljiviju pobjedu da ekipa Ilidže nije na vratima imala odličnu Adelu Merdžanić koja je "skinula" tri sedmerca i nekoliko "zicera" grudskim rukometašicama.
U svakom slučaju derbi je opravdao sva očekivanja,utakmica je bila kvalitetna,izuzetno borbena i neizvjesna do samoga kraja.

HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Ilidža 25:24(9:11)
Premijer liga Bosne i Hercegovine,sezona 2014/2015 3.kolo
Gradska dvorana Bili Brig Grude
Gledatelja 250
Suci:Senad Kamberović i Mevludin Šabić
Delegat:Goran Sušić

HŽRK Grude Autoherc
Anica Gudelj,Anđela Milas,Karla Glavaš,Chiara Radić 1,Ana Nikić.Matea Bandić,Martina Leko,Kornelija Klinac 5(2),Josipa Braćić 3,Andrea Prusina 7(3),Ana Marija Šimić 7(2),Klara Mikulić,Anita Azinović 2,Tina Bandić,Ana Kondža,Josipa Mikulić
Trener Zlata Zubac
Sedmerci:10(7)
Isključenja:2 min

ŽRK Ilidža
Ana Divčić,Maja Mihajlović 2,Jasmina Pavlović 2,Armina Marić 3,Emina Mujagić 10(2),Melisa Omerović,Edina Hadžiselimović 3,Almedina Imširović,Amina Pašović,Naida Škaljić,Iris Škaljić 4,Snežana Ždrale,Dragana Pandurević,Almina Muhović,Adela Merdžanić
Trener:Dominko Ilić
Sedmerci:2(2)
Isključenja:6 min

hzrk-grude.com