FOTO  HRK Katarina pobjednik turnira Voljenom gradu

ŽRK Lokomotiva Mostar, HRK Katarina, HŽRK Zrinjski, ŽRK Turbina

U polufinalnim natjecanjima HŽRK Zrinjski je rezultatom 14:9 savladao domaćina RK Lokomotivu, a HRK Katarina gošće iz Jablanice ekipu ŽRK Turbina rezultatom 26:19,što je i bilo očekivano. U  finale su se plasirale dvije kvalitetnije ekipe,  a RK Lokomotiva i ŽRK Turbina  borile su se za treće i četvrto mjesto.

Finalna utakmica  Zrinjskog i Katarine donjela je interesantnu igru,  a publika je uživala u igri ovih mladih koje nisu nimalo zaostajali za svojim starijim kategorijama koje će u trećem tjednu veljače odigrati završni turnir, a ekipa HŽRK Zrinjski brani titulu prošlogodišnjeg pobjednika.  Na kraju je više sreće imala HRK Katarina koja je slavila 24:19 i tako osvojila turnir, a treće mjesto osvojila je ŽRK Lokomotiva koja je svladala Turbinu 16:12.

Na kraju su dodjeljene nagrade najzaslužnijim:
Pobjednik turnira je  HRK Katarina,  a pokal im je uručio predsjednik  Lokomotive Oručević Ismet. Drugo mjesto pripalo je HŽRK Zrinjski, a  nagradu je uručio trener Lokomotive Abaza Semir. Treće mjesto na turniru pripalo je ekipi domaćina, a za to im je uručen pokal od strane trenera HRK Katarina Tihomira Ćale. Na kraju su dodjeljeni i trofeji najboljim pojedincima:  Najboljom vratarkom proglašena je Žustra Nejla, a diplomu joj je uručio predsjednik HŽRK  ZrinjskI Zdravko Vučić, a Ivana Mlakić trener kadetske ekipe HŽRK Zrinjski uručila je diplomu najboljem strijelcu turnira Lani Jarak koja je postigla 26 zgoditaka, a najboljom  igračicom turnira proglašena je igračica HŽRK Zrinjski Jelena Vrančić. Turnir je odlično vodio tajnik Lokomotive Omer Omerović koji se zahvalio svim sudionicima na dobroj igri i korektnom ponašanju.