HRK Izviđač: Ozljeda Rodina remeti planove

Izviđač Zrinjski
...u gostima sljedećeg vikenda pa krenuti u pohod na povrat titule prvaka BiH u vlastite vitrine.

Dobru formu su pokazali kroz prethodne prijateljske utakmice jer je ekipa izgubila samo prvu od Zagreba (35:31), da bi potom uvezali sedam pobjeda. Skauti su prvo osvojili 26. izdanje memorijalnog turnira "Nebojša Parežanin - Pržo" u Karlovcu gdje su u polufinalu savladali domaći Karlovac sa 25:24, a u finalu slovensku Dobovu sa 25:20. Potom su tijekom priprema u Omišu odigrali tri utakmice, redom u Omišu, Kaštel Sučurcu i Splitu, a padali su Hrvatski Dragovoljac (33:28), Ribola Kaštela (33:25) i Split (30:25). Dobili su i Metković u gostima (33:24), a prošlog vikenda Lovćen na Cetinju (26:22).

- Golmani (Ivanković i Kvesić) su nam na toj utakmici briljirali, Šarac i Leković su vukli dobro, Mario Pavlak bio u najboljem izdanju, prokomentirao je trener Silvio Ivandija.

Ipak dobre rezultatske vijesti remeti ozljeda Matea Rodina. Poslije problema s ramenom čitave prošle jeseni, ovoga puta je desnom vanjskom Izviđača nastradalo koljeno.

- Ne znamo još težinu ozljede, ali dosta je otečeno i ne izgleda dobro. Ne vjerujem da će biti spreman do početka prvenstva. Ostalo ide po planu, priključili su se David Mandić i Marko Vukić, nadam se da će svi ostali biti spremni i da neće biti novih nepoznatih situacija, kazao je Ivandija.

Start Premijer lige je zakazan za 24./25. veljače. Er.B.

Dnevni list