HRK Izviđač Mi Grupa počeo sa pripremama za novu sezonu

HRK Izviđač, HRK Izviđač, HRK Izviđač, HRK Izviđač, rukomet, HRK Izviđač, RK Vardar, Zdenko Grbavac, rk borac, HRK Izviđač, HRK Izviđač, turnir, Ljubuški, HRK Izviđač, HMRK Zrinjski, HRK Izviđač, rk borac, seha liga, HRK Izviđač, RK Vardar, seha liga, HRK Izviđač, rk nexe, seha liga, HRK Izviđač, pripreme, takmičenje, HRK Izviđač, seha liga, RK Vardar
Da napomenemo, Izviđač će u idućoj sezoni igrati četiri dosta jaka natjecanja od kojih je novina Regionalna liga (SEHA-South East Handball Association) u kojoj će od jeseni 2011. snage odmjeravati vodeći klubovi Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovačke i Srbije.

Osim Regionalne lige, tu je još jedno europsko natjecanje - Kup EHF-a, završnica Premijer lige BiH i Kup BiH, tako da ekipu Izviđača čeka kako naporna, tako i bogata predstojeća sezona.

Na prvoj prozivci pored trenera i stručnog tima, u dvorani bilo je prisutno 27 igrača.

Od toga su novi članovi ekipe Milan Tolić i Marin Vegar - povratnici u svoj matični klub, te Damir Delić iz Goražda. Također su na okupljanje pozvani članovi Rukometne akademije: Luka Mucić, Marinko Ševo, Tomislav Kordić, Dražen Čuljak i Josip Grbavac, a na probi je Josip Kežić iz Metkovića.

Klub je napustio jednino vratar Luka Bumbak, Mirko Herceg je na jednogodišnjoj posudbi u RK Zrinjski, a ozljeđeni su Petar Mucić, Josip Perić i Stjepan Čolak.

Ekipa će u Ljubuškom trenirati do nedjelje, a od 24. do 31.07. putuju na Kupres na kondicijske pripreme.

Nakon toga od 14. do 22.08. idu na završne pripreme u Sloveniju (Pohorje kod Maribora), gdje će svaki dan u imati utakmice.

Prije početka sezone imati će dva turnira, već tradicionalni u Banja Luci koji će se igrati od 23. do 25. kolovoza, te domaći turnir "Ljubuško ljeto" početkom rujna, tjedan dana prije prve utakmice u Regionalnoj ligi.

Izvor:izvidjac.com