HMRK Zrinjski: U Novu godinu po nove pobjede

rukomet-zrinja
Vrijeme odmora za rukometaše HMRK Zrinjski je prošlo i Plemići su sinoć krenuli s treninzima. Ono što je za sada najvažnije jeste da su svi igrači ostali vjerni svom najdražem klubu, te da je klupu Zrinjskog ponovo preuzeo Zdravko Medić.

Sada nakon svega prvo treba odati veliko priznavanje dosadašnjem treneru Pušiću koji je u veoma nezahvalnoj situaciji preuzeo klupu Plemića. Pušić je skupa sa svojim stožerom izvukao maksimum u prvom dijelu sezone i rezultat koji je ostvario nikako se ne može i ne smije smatrati neuspjehom. Pušić je pored svega vojnik kluba i nema sumnje da će i dalje raditi ono što je u njegovoj moći za dobrobit svoga kluba.

Pred Plemićima sada je drugi dio sezone u koji će krenuti onako kao to samo oni znaju, samo jako i samo Plemićki. Igrači Zrinjskog većinom su djeca kluba i djeca grada i oni ne mogu drugačije igrati nego ostavljati zadnji atom snage za svoj klub i svoj rodni grad. Drugi par rukavica leži u činjenici da se grad baš i ne brine kako treba za svoje najbolje sinove, ali navikli su Plemići na to, ali i na puno gore i nikada nisu poklekli.

Nije poklekla ni mlada i ambiciozna Uprava koja sasvim sigurno ima nove planove za povratak Plemića tamo i gdje im objektivno i jeste mjesto, a Plemićima je mjesto u vrhu BH rukometa. HMRK Zrinjski je ovom gradu dao braću Karačić, Marina Marića, Vedrana Delića i zato je Mostar grad rukometa, a Zrinjski rasadnik vrhunskih rukometaša koji kreću stazama već nabrojanih sportskih asova.

Za kraj ostaje nam samo još zaželjeti Plemićima puno sreće u nastavku sezone.

HERCEGOVINA.info