FOTO  HMRK Zrinjski-RK Sloga 29:25

HMRK Zrinjski, rk sloga
Rukometaši HMRK Zrinjski danas su na svom parketu dočekali ekipu RK Sloga, izravnog konkurenta za plasman u doigravanje u Ligu za prvaka BiH.

Plemići su utakmicu dočekali u optimističnom raspoloženju, i na krilima dvije domaće pobjede u ovoj kalendarskoj godini. Gosti su se nadali da mogu iznenaditi Zrinjski, pa su se stekli svi preduvjeti za odličnu utakmicu koja je na tribine privukla preko 450 navijača.

Gosti su bolje otvorili utakmicu te su dosli do prednosti 4:7. Gosti nastavljaju  s dobrom igrom i dolaze do 7:12. Plemići se nakon toga dižu i prave seriju 3:0 za 12 u 26. minuti. Upravo u trenucima dominacije Zrinjskog pokvarila se rasvjeta i došlo je do prekida utakmice koji je trajao deserak minuta. Nakon toga još 2 gola Plemića za 13:12.

Poluvrijeme je završilo rezultatom 13:12,  U nastavku gosti se drže do rezultata 18:19, a onda Zrinjski pravi seriju za 23:19. U 52 minuti rezultat je 26:22, a onda opet strujni prekid od desetak minuta. Zrinjski je u nadtavku znao sačuvati prednost za velika tri boda.

Na kraju sasvim zaslužena pobjeda Zrinjskog rezultatom 29:25.

Vrijedi istaći dobru igru svih Plemića ali igrač utakmice je mladi vratar Sergio Džidić.

Najbolji u redovima Zrinjskog bio je Mladen Bošković sa sedam pogodaka, Marić i Grgić dodali su po pet, Damir Džeba četiri, Kožulj i Mandarić po tri te Babić i Perić po jedan. Fantastičan je na golu večeras je bio već spomenuti Sergio Džidić koji je upisao 9 obrana!

HERCEGOVINA.info