FOTO  HMRK Zrinjski-RK Krivaja 26:25

Odličnu utakmicu kojoj je nazočilo oko 350 gledatelja na kraju su pokvarili gostujući rukometaši koji su izazvali tučnjavu ne mogavši sportski podnijeti poraz. Glavni krivac za tučnjavu je gostujući vratar koji je inače bio jedan od boljih gostujućih igrača.
Utakmica je bila napeta i izjednačena, a gledatelji su mogli uživati u dobroj igri. Oba vratara bila su izuzetno raspoložena, pa se na poluvrijeme otišlo sa malo pogodaka. U toj igri dobrih obrana bolje su se snašli rukometaši Zrinjskog koji su na odmor otišli sa prednošću 13:11.

Drugi dio bolje otvaraju gosti koji brzo dolaze do poravnanja, a zatim se momčadi izmjenjuju u vodstvu. Gosti dolaze do dva pogotka prednosti u 46. Minuti kada je semafor pokazivao 18:20. Nakon toga uslijedila je serija Zrinjskog od 5:0, za rezultat 23:20.

Do kraja smo gledali odličan rukomet i gosti su pokušali sve da opet dovedu utakmicu u neizvjesnost što im je u neku ruku i uspjelo sa obzirom da su u igru uveli i vratara kao igrača pri rezultatu 25:24, ali su igrači Zrinjskog presjekli akciju i postigli pogodak za 26:24. Gosti su uspjeli samo iz kaznenog udarca smanjiti rezultat na 26:25, što je konačan rezultat susreta. Na kraju nemile scene koje je kako smo već pisali izazvao gostujući vratar ne mogavši se pomiriti sa porazom svoje ekipe. Do tada susret je bio u granicama korektnosti i prvo isključenje vidjeli smo tek u 50. minuti.

HMRK Zrinjski: Granić, Čutura, Marić 4, Lukić, Čuljak, Delić 5, Bošnjak, Zubac, Zadro 8, Paradžik, Kordić, Ćubela 1, Mandarić 2, Trkulja, Herceg 6 i Pehar 1.

hercegovina.info