FOTO  HMRK Zrinjski-RK Konjuh 26:27

zrinjski-konjuh

Oko 200 nazočnih gledatelja gledalo je napetu i uzbudljivu utakmicu, i na kraju su otišli kući razočarani porazom koji mlada momčad Zrinjskog nije zaslužio. Početak utakmice u potpunosti pripada Zrinjskom , i cijeli prvi dio Zrinjski ima vodstvo. U jednom trenutku prednost Zrinjskog je bila čak 6 golova razlike, a pred sam prvog dijela pad koncentracije koji koriste gosti i na odmor se ide rezultatom.

U drugom dijelu prava drama. Očito je da je mladoj momčadi Zrinjskog ponestajalo snage, i iskusni gosti pomalo preuzimaju igru, pa je rezultat sve neizvjesniji. u 36. minuti semafor je pokazivao 16:16. Nakon toga Plemići opet skupljaju snagu i ponovo dolaze u vodstvo koje je u 44. minuti iznosilo 21:18. Gosti se vraćaju u utakmicu sa tri pogotka, a u 54 minuti imaju i prednost 23:24. U 58 minuti rezultat glasi 25:27. Plemići nošeni publikom smanjuju na 26:27, imali su čak i zadnji napad koji nisu iskoristili i konačan rezultat je 26:27.

Mlada momčad Zrinjskog bez kapetana koji je ovih dana operiran silno je željela pobjedu i treba joj odati priznanje na srčanosti i borbenosti. Papagajski dosadno bi bilo opet ponavljati priču o nedostatku sredstava, termina za treniranje i uvjeta u kojima ovi mladi momci igraju i treniraju kada to ionako nikoga nije briga.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info