FOTO  HMRK Zrinjski - RK Gračanica 29:28

zrinjski-rukomet
U prva dva kola Plemići su bili gosti, i doživjeli su dva poraza. S druge strane gosti imaju maksimalan učinak, i stvorene su sve predpotsavke za dobru rukometnu predstavu.

U dvoranu na Bijelom Brijegu došlo je oko 400 navijača podržati Plemiće da dođu do prve prvenstvene pobjede.

Gosti su poveli na otvaranju utakmice, a nakon toga Zrinjski preuzima vodstvo koje neće ispuštati do kraja utakmice. Na odmor se otišlo rezultatom 18:16 za domaćina, a u 40. minuti rezultat je glasio 22:19 za Zrinjski. U 50. minuti semafor pokazuje 26:23 za Zrinjski.

Pet minuta prije kraja utakmice rezultat je glasio 28:25 za Plemiće. Gosti se ipak uspijevaju vratiti u utakmicu i dovesti je u napetu i uzbudljivu završnicu. Došli su na samo pogodak zaostatka, imali su i loptu za poravnanje, ali vratar Kozina brani udarac i donosi veliko slavlje za Plemiće.  Utakmica završava pobjedom Zrinjskog 29:28. Pobjeda Zrinjskog je i više nego zaslužena i na kraju nam ostaje samo čestitati Plemićima na igri u kojoj su ostavili srce na parketu.

Mandarić i Marić dali su po 5, Kožulj i Bošković po 4, Grgić i Perić po 3, Pavlović i Ivanović po 2, te Džeba 1 pogodak. Kod gostiju bolji od ostalih bili su Hamidović sa 8, Toromanović i Tufekčić po 5 pogodaka.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info