HMRK Zrinjski – RK Goražde 36:27

ZRINJSKI BORAC
U 7. kolu rukometne Premijer lige BiH u dvorani na Bijelom Brijegu pala je i ekipa Goražda i to rezultatom 36:27. Tako su Plemići nakon Čelika (zadnja domaća utakmica 30:21) razbili još jednog protivnika s velikih devet golova razlike.

No, nije sve počelo za Zrinjski kako su se nadali. U prvom poluvremenu gosti su odlazili i na 3 gola prednosti, no mlada i razigrana momčad Plemića brzo je sustizala Goražde, da bi na odmor otišli s golom prednosti 13:12.

U drgom poluvremenu uslijedilo je totalno razbijanje gostiju. Zrinjski jeskupio obranu, a u napadu je Plemićima sve polazilo za rukom. Prednost se povećavala i svima u dvorani je bilo jasno kako će momčad Zdravka Medića upisati još jednu veliku domaću pobjedu. Na kraju je završilo s 36:27 za Mostarce.

Najbolji u redovima Zrinjskog su bili krila Mladen Bošković i Vedran Delić sa po 7 golova, dok su Matej Sarajlić i Filip Vistorop postigli 6 golova. Marijan Marić zabio je 3, a Ante Doko 2 pogotka. U strijelce su se još upisali Orlović, Ivanović, Babić, Kožulj i Šoljić.

Kod gostiju su najbolji bili Damir Delić sa 7 i Trik Žiga sa 6 golova.

Sljedeća utakmica Zrinjskog je 11. studenog kada Plemići idu na gostovanje u Sarajevo kod Bosne.

prvi.tv