FOTO/VIDEO  HMRK Zrinjski: Pobjeda ostvarena isključivo velikim zalaganjem i odličnom igrom naših rukometaša

zrinjski-vogošća
...tim do pobjede došao uz veliku pomoć sudaca. Uprava HMRK Zrinjski ovim putem odlučno odbacuje sve ovakve navode, te ističe kako je pobjeda ostvarena isključivo velikim zalaganjem i odličnom igrom naših rukometaša.

Pregledom snimke utakmice jasno se vidi kako sudački par Miroslav Rakar i Zoran Raca niti jednom svojom odlukom nije usmjerio rezultat na stranu Zrinjskog. Ponavljamo, pobjeda je ostvarena isključivo velikim zalaganjem rukometaša HMRK Zrinjski i ničim više. Naš klub nikada nije komentirao suđenje na utakmicama Premijer lige, iako smo samo ove sezone u više navrata grubo pokradeni. Kao dokaz toga, tijekom sutrašnjeg dana ćemo objaviti snimak utakmice protiv Igmana na Ilidži, gdje se jasno vidi kako se sudi Zrinjskom u ovoj ligi i kako izgleda utakmica u kojoj suci odlučuju krajnji ishod. HMRK Zrinjski nikada nije komentirao suđenje, ali nakon optužbi iz klubova Vogošča, Bosna Sarajevo i Igman, prisiljeni smo na ovakav istup.

Jedino što se može prigovoriti sudačkom paru su više-minutni razgovori koji su vodili tijekom utakmice s igračima i stručnim stožerom Vogošće, tako su pojedini dijelovi susreta više sličili na roditeljski sastanak u osnovnoj školi nego na utakmicu rukometne Premijer lige BiH.

Ovim putem poručujemo kako bi rezultati našega kluba bili daleko bolji da smo tijekom sezone imali suđenje kakvo su u Mostaru prezentirali Rakar i Raca.

Pozivamo sve one koji tvrde kako je Vogošča pokradena od strane sudaca u Mostaru da pogledaju snimak utakmice, a tek nakon toga iznose teške optužbe na račun našega kluba i sudaca u ovome meču. Možda bi im bilo pametnije da rade na podizanju svoje forme umjesto da razloge loše igre i poraza traže u sucima.