HMRK Zrinjski:Plemići večeras žele pobjedu protiv Dervente

Zrinjski-Sloga
Četvrtoplasirani rukometaši Zrinjskog dočekuju devetoplasiranu Derventu, ekipu koju su već svladali u prvom dijelu sezonu na gostovanju rezultatom 27:31.

Mostarci su u posljednjih osam utakmica prvenstva upisali sedam pobjeda, uključujući i posljednju na otvaranju sezone prije sedam dana kada su u Goraždu slavili s 27:32.

Ekipa Zrinjskog se pobjedom želi zadržati u vrhu tablice, a sličnog razmišljanja je i jedan od najbolji u ovoj sezoni, Filip Vistorop: "Dolazi nam jedna ekipa sa sredine tablice, jako iskusna, ali mislim da ćemo ući u utakmicu kako spada i odigrati prvo poluvrijeme kao u Goraždu te već tu riješiti utakmicu u našu korist. Ovim putem pozivam sve navijače i ljubitelje rukometa i obitelji Zrinjski da dođu i podrže nas u utakmici protiv Dervente."

Ljubitelje rukometa zasigurno očekuje atraktivna utakmica, a u prilog tome ide i činjenica da je od prošlog kola ekipa Zrinjskog najefikasnija u ligi s 393 postignuta pogotka u dosadašnjem dijelu prvenstva, odnosno 30 po utakmici.

Susret 14. kola Premijer lige BiH između HMRK Zrinjski i RK Derventa na rasporedu je večeras od 19:30 u dvorani na Bijelom Brijegu.