HMRK Zrinjski: Plemići su sutra zaslužili i puno više od naše potpore

HMRK Zrinjski, HMRK Zrinjski, HMRK Zrinjski
Rukometaši HMRK Zrinjski sutra na svom parketu dočekuju visočku Bosnu. Predposlednja je to domaća utakmica u ovoj sezoni, i u Mostar dolazi jedna od najjačih domaćih momčadi koja se bori za sami vrh.

Nema nikakve sumnje da će Plemići sutra ostaviti srce na terenu za sveti dres u kome su ponikli. Našim rukometašima ostao je samo taj dres i ljubav prema njemu, da nije tako davno bi digli sidro i otišli iz ove sredine koja ne cijeni sport.

Ovi momci su sve dali za taj dres i grad koji predstavljaju, a na koncu za uzvrat nisu dobili ništa ili skoro ništa, ako u to ništa možemo ubrojati obećanja.

Ljudi iz kluba su dali sve od sebe da održe klub, i treba im odati sva moguća proznanja što su ga i do sada održali, te nam omogućili da gledamo vrhunski rukomet u našem gradu.

Neki dan smo pisali da sit gladnom ne vjeruje, tako da nikoga nije briga za vapaje naših sportaša. Jasno je da su ostali prepušteni sami sebi, ali nemojmo dopustiti da ostanu i bez nas. Za svakog od nas nije puno otići na sutrašnju utakmicu i pružiti potporu našim rukometašima, a njima će to značiti puno da vide da nisu ostavljeni bar od svojih navijača. 

HMRK Zrinjski-RK Bosna, utorak u 18:30 na Bijelom brijegu!