HMRK Zrinjski: Ostavljeni od svih Plemići brane čast imena svog

HMRK Zrinjski
Jučerašnji poraz nije odraz kvalitete između dva protivnika, nego je rezultat premorenosti rukometaša Zrinjskog koji su utakmicu odigrali nakon što su noć proveli na hodnicima i podovima zračne luke u Sochiu.

Plemići su na put u Krasnodar otišli puni samopouzdanja i optimizma, a na lice mjesta su stigli umorni i iscrpljeni ostavljeni od svih.

Svjesni da ne mogu očekivati ničiju pomoć, ucijenjeni od strane delegata susreta čelnim ljudima Zrinjskog nije preostalo ništa drugo nego da igraju utakmicu u kojoj su unaprijed bili osuđeni na poraz.

Upravi HMRK Zrinjski treba čestitati na hrabrosti, i na vjeri u svoju momčad. Da ljudi iz Zrinjskog nisu hrabri vizionari do nastupa Plemića u Challange Cupu ne bi nikada ni došlo. Mogao je i Zrinjski, kao i ostali klubovi iz odustati od natjecanja, ali Zrinjski se nikada ne predaje.

Na kraju što jedan klub može očekivati od bilo koga? Prije samo par dana predsjednik rukometnog saveza izjavljuje da rukometnu ligu treba ukinuti. Priča o gradu koga Zrinjski predstavlja je preduga i preširoka da se o njoj piše.

Zahvaljujući toj nebrizi jedna sjajna plejada rukometaša Zrinjskog mije dobila šansu da svojim navijačima podari spektakl. Rukometaše i Upravu kluba ovo neće pokolebati, i izaći će oni jači nakon operacije Krasnodar.

Sinoć su rukometaši konačno prespavali noć u normalnim uvjetima, tako da će se danas igrati drugačija utakmica. Plemići će to danas i pokazati na terenu,a rezultat nije više toliko bitan, jer nakon svega rukometaši Zrinsjkog su moralni pobjednici.

Današnja utakmica se igra u 16.00.

HERCEGOVINA.info