HMRK Zrinjski: Mostarska mladost zaslužuje punu dvoranu u zadnjoj utakmici sezone

Zrinjski Izviđač
Za sve ono što su nam pružili u ovoj sezoni zaslužili su mladi mostarski lavovi da ih dođe ispratiti puna dvorana navijača.

Malo koja momčad je mostarska kao ova, i malo koja momčad igra sa srcem kao ova sjajna generacija koja je iznikla iz vlastite škole rukometa.

Radili su naši rukometaši u nemogućim uvjetima, išli u druge gradove da bi trenirali, putovali danima na utakmice i nikada se nisu predali i nikada nisu rekli da ne mogu dalje.

Zahvaljujući njima i mi smo imali osmjeh na licu tijekom cijele godine. Pamtit će se ova sezona kao rijetko koja, a kada se sjetimo pobjeda u Ljubiškom, Banjaluci i Krasnoraru onda s pravom možemo i moramo biti ponosni na našu mladost.

U petak će rukometaši HMRK Zrinjski dočekati sarajevsku Bosnu, i pobjeda Plemićima osigurava treće mjesto na ljestvici. Zaslužili su mostarski mangupi i više od toga, kao što i zaslužuju punu dvoranu na utakmici u petak.

Ovi momci su dali sve od sebe da bi mi bili sretni, i red je sada da se i mi njima odužimo na kraju sezone. Dragi navijači dođite i podržite još jednom ovu sjajnu generaciju letećih mostaraca. Dođite i pozdravite našeg Vedrana Delića koji je alfa i omega kluba. Dođite i pozdravite Filipa Vistoropa koji krupnim koracima ide stopama Karačića i Marića, Dođite i pozdravite Mladena Boškovića koga je ozljeda spriječila da pomogne svojim Plemićima. Dođite i pozdravite sve naše ostale Plemiće na čelu sa strukom i Upravom kluba koja je vratila Mostar na rukometnu kartu svijeta.

Pred nama su veliki dani za sport u Mostaru. Pred nama su veliki dani Zrinjskog koje otvaraju rukometaši s početkom u petak u 19. sati. Dođi i budi dio pobjedničke vojske Zrinjskog jer Zrinjski to smo mi...

HERCEGOVINA.info