FOTOHMRK Zrinjski: Mladi Plemići na rukometnom spektaklu u Zagrebu

HMRK Zrinjski: Mladi Plemići na rukometnom spektaklu u Zagrebu
U organizaciji Škole Rukometa Zrinjski, uz potporu uprave kluba koja je osigurala sredstva za prijevoz, te uz organizacijsku pomoć prijatelja...

...iz rukometne akademije Čapljina i HRK Širokog, ekspedicija od 136 mladih rukometaša, trenera i nekolicine roditelja i prijatelja kluba uputila se u Zagreb na utakmicu ¼ finala lige rukometne lige prvaka između RK Zagreb PPD i Paris Saint Germaina.

Karte za utakmicu osigurali su nam sportski prijatelji iz RK Zagreb PPD sa kojima već duže vrijeme imamo jako dobre međuklupske odnose.

U Zagrebačkoj Areni prisustvovali smo pravom rukometnom Spektaklu između mlade borbene, i ove godine jako kvalitetne ekipe Zagreba, i možda pojedinačno ponajbolje momčadi na svijetu svih vremena PSG, kojeg sa klupa vodi naš Mostarac Zvonimir Noka Serdarušić.

Djeca su gledala vrhunski rukomet, koji će im ostati u sjećanju cijeloga života. Usprkos porazu Zagreba za kojeg smo svi zdušno navijali, nakon utakmice vesela ekipa zaputila se u Sloveniju u obližnje Terme Čatež, gdje smo bili smješteni.

Slijedeći dan iskoristili smo za vodene radosti u poznatoj zimskoj termalnoj rivijeri Termi Čatež.

Nakon ručka, puni dojmova krenuli smo put Mostara, gdje smo stigli oko ponoći, sretni i zadovoljni što smo bili dio ovog velikog spektakla.

Damir Saltarić

HERCEGOVINA.info