HMRK Zrinjski: Ljubav prema rukometu i Zrinjskom jača od svih nevolja

hmrk zrinjski slavi pobjedu

S druge strane rukometaši HMRK Zrinjski pišu najljepše stranice u svojoj povijesti. U zadnjih mjesec dana Plemići su slavili u šest utakmica zaredom i tako sebi priskrbili epitet jedne od najuspješnijih sportskih ekipa na ovim našim prostorima.

I dok je prvih pet pobjeda manje-više očekivano, ova posljednja nad Izviđačom je pravi podvig. Mnogi su Plemiće otpisali  prije same utakmice, a pojedinci su čak predviđali potop na gostovanju kod momčadi koja je prva na ljestvici sa svim pobjedama u dosadašnjem natjecanju.

Mlada momčad Zrinjskog skupa sa dužnosnicima i stručnim stožerom kluba nije mislila tako. Nisu tako mislili ni vjerni navijači kojih je par stotina otišlo u Ljubuški biti sedmi igrač kluba. U utakmicu je Zrinjski ušao oslabljen jer je skoro polovica igrača iz prve postave ozlijeđena. Oni nisu bili na parketu, ali su bili uz parket sa svojim suigračima i nisu im smetale štake da bodre svoj jedan i jedini klub.

Znajući sve to Plemići su dali sve od sebe, pa i više od toga. Rezultat te igre je velika pobjeda, možda i jedna od najvećih u povijesti kluba. Mostarska rukometna mladost praćena vjernim i glasnim navijačima odigrala je utakmicu o kojoj će se još dugo pričati na ovim našim prostorima.

Ovi uspjesi moraju biti poticaj mjerodavnima da žurno riješe pitanje sportske dvorane u gradu Mostaru. Mostar je uvijek imao velike talente koji su napravili sjajnu karijeru, ali gospodo sada imamo jednu generaciju i cijelu plejadu mladih rukometaša koji mogu mnogo toga napraviti za svoj grad i svoj Zrinjski. Ponavljam ovo nisu fraze, i ova sjajna generacija treba sportsku dvoranu.

Da je to tako imate prigodu uvjeriti se u slijedećoj utakmicu koju u subotu Plemići igraju na svom terenu. Dođite, vidite, podržite Zrinjski  i pomozite da Mostar napokon dobije tu sportsku dvoranu.

HERCEGOVINA.info