FOTO  HMRK Zrinjski: Koliko golova Zrinjskog, toliko popusta na opremu kluba

HMRK Zrinjski, GBT Shop, HMRK Zrinjski, Duško Skakić, HMRK Zrinjski, popust, oprema
Bit će to prilika za mostarske rukometaše da uzvrate za jedan od rijetkih gostujućih poraza u ovoj sezoni, kada je u Maglaju bilo 25:23 za domaće.

Plemići su odličnim igrama ove sezone privukli veliki broj navijača, a posebno zanimanje se pokazalo nakon gostujuće pobjede u Banja Luci ovog vikenda kada su rukometaši Zrinjskog svladali aktualnog prvaka BiH, RK Borac m:tel, te čvrsto zauzeli treću poziciju prvenstva odakle žele napasti sami vrh.

Iz tog razloga, HMRK Zrinjski Mostar započeo je u srijedu, 14.03.2018. godine s pretprodajom ulaznica koje se po cijeni od 3,00 KM mogu nabaviti u GBT Shopu, Vukovarska 29, preko puta Oil AC. Ono što je posebno zanimljivo jest da će svi oni koji nabave ulaznicu u pretprodaji moći osigurati popust u visini broja zgoditaka HMRK Zrinjski u subotu, i to na svu službenu opremu kluba. Popust se isključivo može ostvariti uz predočenje ulaznice iz pretprodaje, a vrijedi do utorka, 20.03.2018. godine.

Klub poziva sve gledatelje da podrže rad kluba kupnjom ulaznice te da ostvare pravo na jedinstveni popust na službenu opremu kluba kupnjom iste u pretprodaji svakog dana od 10:00 do 18:00.