HMRK Zrinjski: Drama u Rusiji se nastavlja, Plemići primorani igrati utakmicu

HMRK Zrinjski, Rusija
Ekspedicija koja je jučer ujutro krenula put Rusije i Krasnodara na kraju sliči na sve drugo nego na putovanje sportske momčadi na jako važnu utakmicu.

Umjesto da su Plemići sinoć stigli na odredište zbog vremenskih neprilika sjetjeli su u drugi grad gdje su nekoliko sati bili taoci u zrakoplovu, a zatim su noć proveli na terminalu zračne luke.

Igrači koji danas igraju utakmicu života noć su proveli pokušavajući spavati u hodnicima zračne luke. Nakon besane noći proveli su više od 6 sati u autobusu koji ih je drumovime Rusije doveo do Krasnodara samo nekoliko sati uoči utakmice.

Nadali su se iz HMRK Zrinjski da kod organizatora postoji nešto što se zove fer-play pa su zatražili odgodu utakmice kako bi se Plemići bar malo odmorili, ali razumijevanje je izostalo.

Delegati utakmice su odagnali sve mogućnosti odgode i naredili da se utakmica igra, pa čak zaprijetili i sankcijama Zrinjskog,

Uprava kluba morala je donijeti tešku odluku da se utakmica ipak igra, ali su istakli da im je sada prioritet da se igrači čuvaju od ozljeda. Rezultat sada nažalost pada u drugi plan, jer ovo sve što se dogodilo Plemićima nema puno veze sa sportom.

Vijest o putešesviijama HMRK Zrinjski poput munje se širi društvenim mrežama i navijači daju potporu Plemićima da istraju u ovoj neravnopravnoj bitci koju vode za sveti dres Zrinjskog, ali i za grad Mostar kao i cijelu BiH koju danas predstavljaju.

IGRAJTE SRCEM BIJELI PLEMIĆI SVI SMO UZ VAS...

Iz Zrinjskog  su nam javili da će biti live stream iz Krasnodara, a link će biti dostupan uoči same utakmice.

HERCEOVINA.info