FOTO  HMRK Zrinjski darivao mališane na Odjelu pedijatrije SKB Mostar

donacija pedijatrija

„ Ovom jednom malom simboličnom akcijom željeli smo uveličati božićne i novogodišnje blagdane našim sugrađanima koji će ostati u bolnici zbog liječenja, kazao je potpredsjednik HMRK Zrinjski Branislav Stojkić.

Prigodne poklone pored rukometaša uručila je i maskota kluba ZRINJA kao i  nekadašnji igrač HMRK Zrinjski , a današnji hrvatski reprezentativac Igor Karačić.

Voditeljica Klinike za dječje bolesti SKB-a Mostar prim.dr. Vesna Brkić izrazila je zadovoljstvo posjetom mostarskih rukometaša,
„ Zahvalila bih se HMRK Zrinjski što su se sjetili dječje bolnice, došli su da posijete naše male pacijente, da im uruče poklone i na taj način obilježe u uljepšaju njihov boravak na liječenju u bolnici" kazala je Brkić

Predsjednik kluba Vedran Škobić kazao je da je sretan jer HMRK Zrinjski ima priliku sudjelovati u jednoj ovakvoj dobrotvornoj akciji i da su Uprava i igrači uvijek spremni se odazvati na ovakve akcije, a naročito kada djeci izmame osmijeh na lice i to je onaj trenutak koji stvara zadovoljstvo.